etusivu palvelut kideal artikkelit yhteystiedot linkit
luoVuus Keidas - työelämästä elämäntyöhön
Hiertävätkö vanhat 'työsaappaat' vai koetko olevasi 'paljain jaloin tienhaarassa', etkä tiedä mihin ja miten suunnata? Tunnetko sisäistä kutsua suunnata elämäntyöhön, jossa sydän laulaa ilosta? Oletko perustamassa unelmiesi yritystä vanhoille perustuksille, vai haluatko mieluummin löytää uudet?

Valmistelemme luoVuus Keidas -ryhmäprosessia työelämästä inspiroivaan elämäntyöhön suuntaaville. Siinä mahdollistetaan voimaantumista - kestävää sisäistä ja ulkoista uudistumista - pitkäjänteisellä valmennusprosessilla. Itsetuntemus, palvelutehtäväsi ja vaikkapa yritysideasi kirkastuvat.
luoVuus Keitaassa avaamme polkua elämäntehtäväämme. Uskon, että sisäisen uudistumisen kautta uudistuu ulkoinenkin maailmamme. Ilman sisäistä uudistumista toistamme herkästi menneisyyden malleja. Uusi ympäristö, valmentaja ja vertaisryhmä peilaavat tehokkaasti vanhaa, mahdollistavat uudistumista ja uuden luomista.

Opimme vapautumaan sellaisista ajatus- ja toimintamuodoista, jotka rajoittavat itseämme ja eivät enää palvele. Valmennusprosessissa kirkastetaan itsetuntemusta ja tiedostamattomia intentioita (pyrkimyksiä) hauskoilla luovilla menetelmillä. Tunnistamme vahvuuksiamme ja vapautamme voimavaroja luovaan olemiseen ja tekemiseen. Vahvistamme myös voimaantumista mahdollistavaa toimintakulttuuria: johtajuuden ja yhdessä ajattelun (dialogin) ja luomisen taitoja.

Kun itsetuntemuksesi kirkastuu, sinun on helpompi tunnistaa, mitä todella haluat, mihin haluat suunnata voimavaroja sekä kiteyttää suunnitelmia ja ottaa käytännön askeleita. Yhdessä keveämmin ja varmemmin askelin uuteen... 
mahdollisuuksia


luoVuus Keidas
ilOn Keidas navigoi sydämesi iloon!
luoVuus Keidas - työelämästä elämäntyöhön
Rauhan Keidas - vuorovaikutustaidot
Luomisvoiman Keidas - tietoinen yhdessä luominen
Elämänvoiman Keidas - terveyttä ja hyvinvointia
eCo-Keidas -
luonnonmukaista ja yhteisöllistä elämää